Medarbejdere

Tryk på plusset og læs mere om den enkelte medarbejder.

Titel: Advokat (H)
Uddannelse: Cand. Jur. fra Københavns Universitet i 1977
Mail: hba@advoship.dk
Telefon: +45 39 46 35 35

H. Bo Andersen har mange års erfaring med retssager og har møderet for Højesteret. H. Bo Andersen beskæftiger sig blandt andet med erhvervsrådgivning af små og mellemstore virksomheder, køb og salg af fast ejendom, entrepriseret samt ejendomsadministration, herunder rådgivning af bestyrelser. Inden for strafferetten har H. Bo Andersen et særligt speciale i forhold vedrørende våbenlovgivningen.

Herudover har H. Bo Andersen i en årrække beskæftiget sig med konkurs- og dødsbobehandling.

H. Bo Andersen er bestyrelsesmedlem i Fonden Danville CA, Heste-Nettet ApS og Malerfirmaet Lyngs ApS.

Titel: Advokat
Uddanelse: Cand. Jur. fra Københavns Universitet i 2011
Mail: aa@advoship.dk
Telefon: +45 28 34 54 86

Anna er indehaver af Advoship og beskæftiger sig med køb og salg af fast ejendom, herunder mangler ved fast ejendom. Desuden rådgiver Anna i blandede sager indenfor familie- og arveret, dødsbobehandling og erstatnings- og forsikringsret samt foreningsret.

Anna vægter den løbende dialog med klienten højt. Hun tilstræber at levere rådgivning på en enkel og effektiv måde, som bidrager til at skabe mest muligt værdi for klienten.

Som frivillig rådgiver i Københavns Retshjælp gennem en årrække fra 2011-2020 og tillige bestyrelsesmedlem i Støtteforeningen for Københavns Retshjælp har Anna opnået en bred erfaring med sager inden for mange forskellige juridiske sagsområder.

Anna beskæftiger sig desuden med fondsadministration og sidder i følgende bestyrelser:

Bestyrelsesformand, Helene og Viggo Bruuns Fond
Bestyrelsesmedlem, Any og Richard Sperlings Fond
Bestyrelsesmedlem, Fonden Danville CA

Titel: Ejendomsadministrator
Uddannelse: Linjen for handel og kontor på Lyngby Handelsskole
Mail: tb@admship.dk
Telefon: +45 39 46 35 35

Tanya er vores daglige leder af ejendomsadministrationen. Med mere end 10 år ansættelse hos HHH Administration, har hun et solidt og bredt kendskab til de mange aspekter indenfor ejendomsadministration samt administrationens foreninger. Tanya holder sig løbende opdateret og efteruddanner sig inden for området.

Tanya er meget vellidt af både kollegaer og samarbejdspartnere, og bidrager til det daglige arbejde med høj faglighed, et smittende humør og en god portion nysgerrighed.

I sin fritid er Tanya en habil løber, entusiastisk ølbrygger og glad for musikoplevelser.

Titel: Receptionist
Mail: receptionist@advoship.dk
Telefon: +45 39 46 35 35

Aureliene varetager posthåndtering, køkkenet og diverse indkøb for kontoret. Endvidere bistår Aureliene kollegaerne med forfaldent arbejde.

Kontakt os

Advoship

Kontakt os i dag og hør nærmere